Bezdán informativ honlapja

Utolsó frissítés:
2017. szep. 24.Pulzus civil szervezet

Elnk: Metzger Tams
Tel: 025/810-966
Email: pulsbezdan@gmail.com
Web: http://www.pulsbezdan.org.rs
Cm: Fasizmus ldozatai u. 3.

Hrmas Tallkoz s Gyngykalris
Tktermeszts - elads
Sportos s kultrlis lpssel 1. nap - Kpek
Sportos s kultrlis lpssel 2. nap - Kpek
Jam Session - Kpek
Farsangi buli a Pulzusban - Kpek
Fekete-fehr buli - Kpek


A bezdni Pulzus civil szervezet egy prtatlan, profitmentes sszefogs melynek clja a krnyezetnkben lv etnikumok kztti tolerancia erstse, a prbeszd kialaktsa a kultra s a sport segtsgvel. Kldetsnkhz tartozik krnyezetnk lettnek ignyess ttele. Szervezetnket olyan elgtelen helybli polgrok csoportja- mivel megelgeltk kzssgknben a sportbeli s kulturlis esemnyek hinyossgt, valamint az ltalnos kznyt, ami mind jobban rzkelhet krnkben - 2004. december 23-n alaptottuk.

A klubhelysg


Pulzus emblma


Els lpseinket elre vrt akadlyok kisrtk, legfknt a polgrok megosztottsga trsadalmi s politikai hozzllsukban. Eltklt szndkunk lett, hogy a kzny ltal okozott trelmetlensget enhtsk s felhvjuk az emberek figyelmt arra, hogy mindannyiunk rdeke a pozitv hozzlls azon trekvsek mellet, amelyek krnyezetnk ltszksgleteinek kielgtst szolgljk. Fontosnak tartjuk az egyttmkdst ms szervezetekkel is, s ezrt felvettk a kapcsolatot Monostorszeggel s Zomborral, ahonnan pozitv visszajelzseket kaptunk.
Egy v mltn a Pulzus tbb mint 100 taggal gazdagodott, igaz ebbl a szmbl csak a tizede vllal aktv munkt, ezrt kln clunkk vlt, hogy a tagsg, klnsen a fiatalsg mozgstsa. Mkdsnk sorn gy gondoltuk, hogy munknk hatkonysgnak nvelsre szksgnk lenne egy klubhelyisgre, ahol lehetsg addna a prbeszdre, gondolat- s tapasztalatcserre, a helybli alkotk killtsaira s mhelymunkk szervezsre. Ezrt 2005 nyarn a helyi kzssg, a helyi mveldsi egyeslet s a bezdni Ponty sporthorgsz egyesletnek ksznheten, a helyi kzssg pletben egy klnll helyisget kaptunk amit nerbl feljtottuk s berendeztk, s amely azta kvzknt is dolgozik.

Jzsef Attila est

Jazz for sale

Line Out


Senkifldi Vitz Lrincz koncert

Tabu

EKV Tribute Band


Havi rendszeressggel szerveznk klnfle programokat s rszt vettnk az jvidki zenei s gasztronmiai etno fesztivlon is. A helyi kzssg udvarban a Kvalitetno otpadanje cm program keretben fellpett a bezdni Tabu s a zombori EKV Tribute Band, majd Bezdn pulzusnak felgyorstsa cmmel, kerekasztal beszlgetst szerveztnk a fiatalok iskolzottsgrl, munkavllalsnak problmirl s a sportplyk hinyairl teleplsnkn. Rszt vettk a szeptember 17-e s 18-a kztt megszervezsre kerlt bezdni Hrmashatr Etno-fesztivl szervezsben, ahol horvtorszgi, magyarorszgi s hazai kzmves killtsok, nek s nptnccsoportok voltak lthatak Az sz folyamn irodalmi esteket tartottak helyi amatr kltk, Disi rpd s Fejes Istvn, majd Nagy Nomi grafikit tekinthettk meg a vendgek. A Laza Kostic kulturlis kzpont tmogatsnak ksznheten a PLUSZ program keretben fellpett a zombori Jazz for sale, s Bezdn egyetlen zeneszerzjnek, Beke Rbert zenekara is, a Senkifldi Vitz Lrincz.

Kosarazs

Fejes I. s Disi .
irodalmi estje

Divatbemutat


Az idei vet a Mozdulj meg programmal nyitottuk s lendletesen folytatjuk a koncertek s irodalmi estek szervezst is, melynek kihangostsi berendezseinek beszerzshez a magyarorszgi Szlfld Alap plyzatn nyertnk tmogatst. Terveink kztt szerepel mg a Mozdulj meg program folytatsa, aHrmashatr 2 etno fesztivl megrendezse, a Kvalitetno otpadanje 3 programban val rszvtel, illetve az zon krnyezetvdelmi szervezettel egyttmkdve a falu mellet egy tborozhely kialaktsa, ahol nyri tborokat, triatlonokat s ms vetlkedket szerveznnk.

A Ndgyr

JtszunkOldal tetejre
Copyright © Bezdan Web Team