Bezdán informativ honlapja

Utolsó frissítés:
2017. szep. 24.Kultra


Emlkezetes ntaest a sznhzi napokon

Telitallat volt a bezdni Petfi Sndor Mveldsi Egyeslet dntse, hogy a Bezdni Sznhzi Napokon az idn magyarnta-esten is bemutatkoznak a helyi mkedvelk.

Az oktber 18-ai este emlkezetes marad mind a fellpk, mind a kznsg szmra, hiszen az eladk olyan hangulatot teremtettek, amelyrl bizonyra sokig beszlni fognak Bezdnban.A sznpadkp, a magyar ntk s csrdsok megvlogatsa, a zenei ksret, az elads mdja, az nekszmokat ksr tncok harmonikus egszet kpeztek, s az trtnt, amit Mt Ilona msorvezetknt a ntaest felkonferlsakor megjsolt: a kznsg olykor srt a meghatdottsgtl, olykor meg nevetett a sznpadi huncutsgokon- de mindenkppen jl rezte magt s mulattal hallgatta, milyen hihetetlenl tehetsges emberek lnek kzttnk.

Csanda Tibor, Gyorgyevity Mri Edit, Foki Mria, Foki Zoltn, Lakatos Jnos, Szilgyi Jzsef, Zobenica Regina nekesek, a zenei ksretet szolgl Szloboda Attila s Lei Pter, valamint a tncksret, tovbb Foki Tmea dszlettervez s Foki Istvn rendez mltn arattak sikert - s mltn vrjuk a folytatst.
A Bezdni Sznhzi Napok keretben a ntaestet megelz szombaton, oktber 17-n a kupuszinai Sturcz Jzsef sznjtsz csoport lpett fel a Liliomfi cm zens jtkkal. Az elads eltt a bezdni Petfi Sndor Mveldsi Egyeslet gyeskez Asszonyok kzimunka csoportjnak tagjai alkalmi killtson mutattk be legjabb kzimunkikat.
Felvteleink a vasrnapi ntaesten, valamint a szombati eladson s killtson kszltek.


F-ch


Oldal tetejre


Copyright © Bezdan Web Team