Informativna stranica Bezdana

Poslednji update:
24. sep. 2017.Sport

KK "SO KO" Bezdan

Prijateljska koarkaka utakmica


U etvrtak popodne, 8. marta, u fiskulturnoj sali O ''Bratstvo-jedinstvo'' Bezdan, snage su, u prijateljskom nadmetanju, odmerili mladi koarkai somborskog i bezdanskog "SO KO"-a, generacija 1995. i mlai.

Domai koarkai su imali prilinu podrku svojih kolskih drugova i roditelja, i prava je teta to naa sala nema tribine, jer bi sigurno bile popunjene osnovnokolcima koji nemaju esto priliku da gledaju ovakva sportska nadmetanja.
Utakmica je bila veoma borbena i do kraja neizvesna. Nakon poetnog ubedljivog vostva Somboraca, domaa ekipa, predvoena trenerom Branislavom okiem, uspela je ak da preokrene rezultat u svoju korist, ali su na kraju slavili gosti rezultatom 35:32.Bezdanski maliani ve treu godinu treniraju dva puta nedeljno, ali se primeuje da im nedostaje igranje utakmica, kako bi se bolje uigrali i oslobodili treme. Ekipa je do sada gostovala tri puta u Somboru i jednom u Apatinu, a danas je po drugi put bila domain.

Napredak ekipe je oigledan, ali joj je, osim podrke roditelja, potrebna i pomo sponzora. Roditelji plaaju mesenu lanarinu i snose trokove prevoza na gostovanja, a sponzori bi trebali da obezbede nove dresove. Jo kada kola ne bi naplaivala korienje sale, sigurno bi se stekli uslovi da se umanji lanarina i da vie uenika pone trenirati koarku.

R.V.
Vrh straniceCopyright © Bezdan Web Team