Informativna stranica Bezdana

Poslednji update:
24. sep. 2017.Osnovna kola


Zabava za Dan zaljubljenih 2011


14. februar, Dan zaljubljenih, obeleen je i u naoj koli zabavno-muzikim aktivnostima. Od 17 asova hol kole je bio pun uenika niih razreda, koji su se lepo zabavili uz prigodnu muziku, igre, ali i jelo i pie, koje su sluili uenici VIII razreda.Domaini-organizatori, uenici zavrnog razreda, potrudili su se da animiraju maliane mnogim popularnim pesmama, ali i ve zaboravljenim plesovima, kao to je makarena.
Omiljena igra uenika nae kole na svakoj zabavi je i limbo-ples, u kojem se osim smisla za ritam, mora prikazati i zavidna gipkost. Oni kojima limbo nije jaa strana, dobro su se snali u "voziu" i drugim plesovima.
Uenici (i nastavnici) koji su ogladneli, mogli su da se poslue slanim i slatkim domaim specijalitetima, koje su pripremili ljubazni osmaci. Oni su se, naravno, pobrinuli da niko ne ostane ni edan. A posle jela i pia, umorni od plesa, mnogi su samo etali i "pozirali" pred fotoaparatom.


Kad su se svi umorili od ivahnih plesova, sledila je lagana tafetna igra, a da ova zabava ne bude kao sve ostale, uenici su imali priliku da napiu svoje prigodne "valentinovske" poruke dragim drugarima (simpatijama) i da ih okae na pano u holu kole.


A na samom kraju, kako to i dolikuje, zabava je zavrena laganom muzikom na koju su plesali parovi s balonima izmeu sebe. Pobedniki par je osvojio okoladu.


Time je zavren program za najmlae, ali to je, ujedno, bio poetak prave disco veeri za uenike viih razreda.R.V.
Vrh straniceCopyright © Bezdan Web Team