Bezdán informativ honlapja

Utolsó frissítés:
2017. szep. 24.Sport

Nyr eleji sportsszefoglal (2008)

Bezdnban a versenyvad minden sportgban nagyjbl befejezdtt. sszegezhetjk az elrt eredmnyeket. A sportolk legtbbje mr megrdemelt pihenjre kszl. Az egyesletek sportmunksai, a versenyzk hosszabb-rvidebb pihenje utn megkezdik csapatuk felksztst a kvetkez versenyvadra.

A bcskai ligban versenyz Grafiar frfi kzilabdacsapata megszerezte az els helyet. sszel a vajdasgi ligban folytathatja szereplst. A kzilabdzk ezzel a szp teljestmnnyel kedveskedtek nemcsak a szurkoliknak, hanem az egyesletknek is, amely e h 20-n nnepelte megalakulsnak 50. vforduljt.

A sakkozk tavaly sszel megkezdtk szereplsket az szak-bcskai ligban. Jelenleg a kzpmeznyben foglalnak helyet. Remljk, hogy sikerl megkapaszkodniuk a jelenlegi versenyfokozatban.

A zombori kzsgkzi ligba benevezett labdargcsapat a kzpmeznyben zrta a bajnoksgot. E teljestmnye elrehaladst jelent. Ugyanis a grda fiatal legnysge az elz versenyvad vgn sereghajt volt.

Mint ismeretes az orszgos kajakvlogatott ni, Miljana Kneevi-Panda Antnia-Major Kubik Renta-Tibor Mrta felllts ngyesnek, az 500 mteres olimpiai versenyszmban nem sikerlt kiharcolnia az olimpiai kvtt. Nmi gygyrt jelent a bezdni Duna Kajakklub szmra, hogy neveltje, Nagy Antnia, aki jelenleg az jvidki Vojvodina egyeslet szneiben versenyez, a szegedi kajak-kenu Vilgkupn K-1-esben az 1000 mteres tvon magabiztos gyzelmet aratott, mg a B dntben 500 mteren a msodik helyen vgzett. Ide tartozik az a hr, hogy Zombor kzsg 5,76 milli dinrt klntett el a 2008-as vben a sportegyesletek, edzk s tehetsges fiatal sportolk szmra. Ebbl az sszegbl Panda Antnia, a bezdni kajakklub edzje havonta 15 ezer dinrt kap. Filip Erceg s David Hasanovi ugyanezen egyeslet kt fiatal, legeredmnyesebbnek minstett kajakosa havi 5-5 ezer dinr kzsgi sztndjban rszesl. A pnzjuttatsok egy vre szlnak.


B.
Oldal Tetejre

Copyright © Bezdan Web Team