Bezdán informativ honlapja

Utolsó frissítés:
2017. szep. 24.Kultra


Tisztjt vi kzgyls a Petfi Sndor M.E-ben (2010)

2010. prilis 21-n 18 rai kezdettel a Petfi Sndor M.E. tisztjt vi kzgylst tartott a Vn difa vendgl nagytermben.

Foki Istvn, az egyeslet elnke ksznttte a mintegy 50 jelen lev tagot s szimpatiznst, megnyitotta a kzgylst s ajnlatot tett a munkaelnksg tagjaira a kvetkez sszettelben: Vrongi Borbla - elnk, Holpert Rozlia - tag, Horvt Jnos - tag, Foki Zoltn - jegyzknyvvezet. A jegyzknyv hitelesti: Ibisity Angla s Mt Ilona.
A kzgyls a javaslatot egyhanglag elfogadta.

Miutn a munkaelnksg elfoglalta helyt, Vrongi Borbla felolvasta a javasolt napirendi pontokat:
1. Munkaelnksg megvlasztsa
2. Napirendi pontok meghatrozsa s elfogadsa
3. Az Alapszablyzat sszehangolsa az idevg j trvnyekkel, s annak elfogadsa
4. Hromtag jellbizottsg fellltsa
5. A csoportok 2009. vi beszmoli
6. Pnzgyi beszmol a 2009-es vrl
7. A Felgyelbizottsg beszmolja
8. 2010-es munka- s pnzgyi terv
9. A jellbizottsg beszmolja
10. Az j Igazgat bizottsg megvlasztsa
11. Hozzszlsok

Neveda Ferenc hinyolta az elz kzgyls jegyzknyvnek felolvasst, valamint nehezmnyezte, hogy a vezetsg nem tartotta magt grethez, miszerint 2009 novemberben rendkvli vi kzgylst hv ssze. Foki Istvn vlaszban magra vllalta a rendkvli vi kzgyls elhalasztst, magyarzva azzal, hogy a vezetsg mandtuma idn tavasszal jr le, valamint az Alapszablyt is ssze kellett hangolni az j trvnnyel.
A napirendi pontokat vgl a kzgyls nagy tbbsggel elfogadta.

Horvt Jnos felolvasta az Alapszably javasolt vltozatt. Kontra Sndor megjegyezte, hogyha minden csoportvezet automatikusan tagja az Igazgatbizottsgnak, mi trtnik, ha egy j csoport alakul. Foki Istvn vlaszban emlkeztetett, hogy az Alapszablyt brmikor meg lehet vltoztatni az egyeslet pillanatnyi ignyei szerint.

A kzgyls egyhanglag elfogadta az Alapszablyt.

Kvetkezett a jellbizottsg fellltsa, amely a kvetkez tagokbl llt: Fl Julianna, Kvg Sndor, Martalics Istvn.

Ezutn rkezett el a beszmolk ideje: a Varzsplca gyermekcsoport (Sipos Erzsbet), Gyngyfz gyerekcsoport (Kvg Hajnalka), gyeskez asszonyok kzimunkacsoport (Papp Franciska), Piros Rzsa kzimunka- s kzmves csoport (Holpert Rozlia) s a sznjtszcsoport (Foki Istvn) bezmolit halhattk a megjelentek. Foki Istvn beszmolja utn felszltotta a leend vezetsget, hogy tegyenek meg mindent a valaha ltez tnc s fest csoport jjlesztse rdekben.

Ezek utn Foki Istvn pnzgyi beszmolja kvetkezett, amelybl kiderlt, hogy a Petfi Sndor M.E. a 2009-es vet 66,122 dinrral zrta.

A felgyelbizottsg beszmolja szerint ttekintettk a jegyzknyveket, valamint a ki- s befizetseket, amelyeket a Ladcki knyvel cgnl vezet az egyeslet s javasoljk a pnzgyi beszmol elfogadst. A kzgyls a beszmolkat egyhanglag elfogadta.

Foki Istvn ismertette az idei vi terveket s a pnzgyi tervet, amely megvalstsa elssorban a sikeres plyzatok s doncik fggvnye.

Kvg Sndor a jellbizottsg nevben ismertette az Igazgatbizottsg s a Felgyelbizottsg javasolt sszettelt. t tag a csoportvezetkbl alakult ki: Papp Franciska, Kvg Hajnalka, Holpert Rozlia, Sipos Erzsbet s Foki Istvn. A tovbbi ngy tag pedig eddigi tevkenysgbl kifolylag lett ajnlva: Martalics Istvn, Mt Ilona, Vrongi Borbla s Busity Valria. A Felgyelbizottsgba a kvetkez tagokat javasoltk: Horvt Laura, Fl Julianna s Holpert Rozlia.

A kzgyls egyhanglag elfogadta az j Igazgatbizottsg javasolt sszettelt.

A hozzszlsok napirendi pont alatt Seres rpd a Pulzus civil szervezet kpviselje gratullt a tavalyi sikerekhez, j munkt kvnt s tmogatta a fiataltst, gy a csoportok tagsgban, mint a rendezk krdsben is. Javasolta Fejes Istvnt, aki szerinte kpes lenne rendezi tevkenysggel foglalkozni. Seres megksznte az egyeslet egyttmkdsi hajlamt a Pulzus civil szervezettel.

Miutn ms nem krt szt, Vrongi Borbla 19.10-kor lezrta az vi kzgylst.
Petfi Sndor M.E.


Oldal tetejre


Copyright © Bezdan Web Team