Bezdán informativ honlapja

Utolsó frissítés:
2017. szep. 24.Beszmol a bezdni helyi kzssg tancsnak 2010. vi, harmadik lsrl

A bezdni Helyi Kzssg Tancsnak 2010. mrcius 16-n megtartott, sorrendben XXVIII. lsn egyhanglag elfogadtk a Helyi Kzssg Stattumnak a zombori vrosi nkormnyzat helyi kzssgekre vonatkoz j hatrozata alapjn mdostott vltozatt.

Dr. Pfaff Mihly tancselnk a dokumentumot megindokolva kiemelte, hogy a mdosts rtelmben tancstagg senki sem vlaszthat meg kettnl tbb, egymst kvet mandtumnl, illetve, hogy aki egymst kvet kt mandtumban tagja volt a Helyi Kzssg Tancsnak, azt a legkzelebbi vlasztsokon nem lehet ismt tancstagg vlasztani.

Varga Ferenc tancstag javaslatra azt is beiktattk a dokumentumba, hogy a helyi kzssgekrl szl zombori vrosi hatrozat rendelkezsei rtelmben szavatoljk a vlasztsok feletti ellenrzst.

Az lsen nagy vitt vltott ki Csap Radmilnak, a Helyi Kzssg knyveljnek a krelme, hogy klcsns megegyezs alapjn szntessk meg a munkaviszonyt, ugyanis ms munkahelyre, konkrtan a bezdni Vodovod vzgazdlkodsi vllalatba tvozna. A vitban elhangzott, hogy a knyvel benyjthatja a felmondst, s ebben az esetben a zombori vrosi adminisztrci bizonyra kikld Bezdnba egy j tisztviselt, ugyanis a vrosi nkormnyzatban munkaerfelesleg van. Friedrich Gyula kiemelte, hogy a Vodovod vllalatban nincsenek problmk, de tny, hogy szksg van knyvelre, s maga a Tancs volt az, amely megengedte, hogy Csap Radmila ezidig a Vodovod szmra is knyveljen, s mivel ott most megresedett egy munkahely, Csap Radmila szeretn ezt teljes munkaidben betlteni. Mivel szavazssal sem tudtk eldnteni a munkaviszony klcsns megegyezssel trtn megszntetsnek krdst (hatan igennel, hatan nemmel szavaztak, egy tancstag pedig tartzkodott), a krelmet levettk a napirendrol.R.V., F-ch

Oldal tetejreCopyright © Bezdan Web Team